torsdag 9. februar 2012

Ønskelista


Har et bra kamera som jeg er fornøyd med, men når kameraprodusentene kommer med nyheter, så blir en litt "misunnelig", spesielt undertegnede er helt håpløs der.

Nå drømme eg meg bort i detta flotta her, og håpe at me kan vinna i lotto, tipping eller extra snart.

Det jeg ønsker meg nå er NIKON sitt nye råskinn D 800.

8 kommentarer:

Karin Pedersen sa...

Alltid moro å sikle på nyheter :) 36,3 megapiksler var virkelig storlagent. Håper du vinner i lotto, her solgte vi en av bruktbilene hihi (kjøpte Canon 5D mrk2 i høst).

Anne-Berit sa...

Har sett noen av guttan i kameraklubben sikle etter dette kameraet,så du er ikke alene der nei.Selv går jeg og sikler etter Canon EOS 7D.Må ha,bare må ha....:)

Carsten sa...

Hej !

Mange tak for din hilsen i min gæstebog. Jeg har lige været på et lille besøg her på din blog, hvor jeg har set lidt omkring og bl.a. nydt nogle af dine makrofotos.

Nyd livet.

Mange hilsner fra Danmark
Carsten

Marie sa...

Har litt på ønskelista eg også, ulike linser først og fremst. Trur eg må øve meir med kamera eg har før eg kan invistere i noko råflott :)

Men det er alltid lov å drøyme :)

Koselig koselig sa...

Jeg ønsker meg også mitt eget kamera!!!
Kanskje det blir et på meg etter hvert.. det koster jo litt, men vi får se. Jeg kommer også til å da kjøpe et Nikon kamera, ikke noe vits i andre merker når samboern sitt kamera er det, da kan vi dele objektiver! Smart :)))

arinsfoto sa...

Hei Christine.
Nydelige tulipaner Christine. Gleder meg til det kommer mere macro fra deg.
Ha en knallfin Valentine i dag da.
Stor klems fra karin

missM (Hverdagseventyr) sa...

Jeg har bestilt meg det kamera ;) Wohooo, gleder meg til det kommer. Jeg har egentlig ikke råd, så jeg må vinne lotto innen en måned, når det kommer til butikken og jeg kan hente det ut ;) jaja, den tid...

Arnhild sa...

Hei, og takk det samme! Alltid gøy med nytt fotoutsryr, og ønskelista er laaaaang her også.

Tenkte å komme med et lite tips til deg, og det er bare godt ment. Du har masse fine bilder, men tenk på horisonten når du tar landskapsbilder. Hvis den er skeiv, er det veldig ødeleggende for et ellers flott bilde. Hvis du ser på headerbildet ditt her, så ser det ut som vannet renner ut i høyre bildekant. Dette kan du enkelt rette opp i et redigeringsprogram. Vet ikke hva du bruker, men de aller fleste program har en sånn funksjon. Stå på, og krysser fingrene for at du vinner i lotto, og kan kjøpe drømmekameraet :)

Translate

Min bloggliste

Bloggarkiv

Følgere

Populære innlegg

Totalt antall sidevisninger