onsdag 7. desember 2011

Kong Vinter har komt litt


I går sludda det stort sett heile dagen og frøys selvfølgelig på i løpet av nattå. Tok Mr. Nikon og jentene med meg på tur i dag for og prøva og fanga årets fysste snøbilder. E ikkje enkelt og ta snøbilder for og få dei kvite istedenfor blå, så eg prøde meg litt fram. Vett ikkje om eg blei sånn 100 % fornøyde.

Hvis noen har noen gode snøbildetips, så mottas de med stor takk.

2 kommentarer:

Anne sa...

Der fikk du Kong Vinter på besøk du å jo :-) ble hvitt på bakken her hos meg også, og ingenting kan vel passe bedre når det nærmer seg jul. Liksom så dårlig stemning blir av grønne plener og juletrebelysning utendørs.

Travle dager til deg tenker jeg, alle de som skal handle planter til jul, massevis av folk og diverse, men tiden på jobb flyr da :-)

Snøtips??? ingen :-(( lett for alt det lyse blir veldig utbrent, det er nå min erfaring, men ingen tips. Ser Nikon har snø og sjø som àlternative`innstillinger faktisk, og det har vel du også, lær litt av innstillingene der kanskje.

Vært litt lite tid til foto for min del de siste ukene, men håper å få knipse litt til helga nå, savner det sjø.

God fredag ønskes deg Christine.

Melody sa...

Hei Christine ! Ja Vinterbilder er ikke enkelt å ta. Har lagt ut nogen eg og. Ellers tar eg det med ro hva julepynting angår ! Blir sikkert lille julaften, er egentlig ikke så voldsomt intressert i julepynt. Juletre er OK. Ellers så lagte eg smør idag :-) Oppskrift viste de på TV og det kan jo alle gjøre som ikke får tak i dette produktet i butikken lenger ( i vertfall nå til jul ) fordi de der med lavkarbodilla har fått det for seg at der er sååååå sunt. Her har vi aldri hatt noge annet enn smør på maten så . . . . Ha ei fin adventstid. Hilsen fra Melody

Translate

Min bloggliste

Bloggarkiv

Følgere

Populære innlegg

Totalt antall sidevisninger