søndag 4. juli 2010

Søndagspyssel

I dag har de voksne i huset vært ein tur på Plantasjen. Mammen ville se på planter til blomsterpottene. Når vi så jordbærsplanter lurte vi på om vi skulle kjøpe det og noe mer. Vi endte opp med både jordbærsplanter, bringebær og ripsbær tre, samt en sånn blomsterkasse / plantekasse som vi har sett på NRK i Grønn Glede.
Hagejord måtte vi ha, ellers fant mammen et rosetre, og en del stauder.

Så søndagen vår har i flere timer i ettermiddag, gått til planting. Bella og Bessie var ivrige tilskuere når vi plantet jordbærsplantene, bringebær og ripsbær buskene i fruktbeddet vårt.
Nå har jeg lyst til og plante eple, pæretre og et plommetre på plenen.

Her kommer der bilder fra dagens økt.

 Bella ligge og kose seg uti hagen i dag.Og lille Bessie.Sånn da er fruktbeddet vårt ferdig montert. Nå gjenstår kun og ha plantejord og frukttrærne oppi.


Og VIPS så er det ferdig plantet.
Ripsbærbusken.Bringebærbusken.

Og til slutt det beste : JORDBÆR plantene.Her har vi hatt netting over, slik at fugler, katter og Bessie ikke skal kunne komme seg oppi her. Hehe.
En av staudene jeg kjøpte i dag.

Lyng.


Et nytt rosetre i dag.
Siden vi hadde denne kassen plutselig til overs i dag, så fant vi ut at denne kunne brukes likevel. Så nå har jeg røsket all ugrass rundt rhododendron busken og hatt 2 sekker mer med mold oppi, så nå kan jeg til og med plante stauder rundt. Slettes ikke dumt eller hva. Av og til kommer mannen med noen gode ideer.Når vi fikk satt alle plantene i sammen ble det sånn, i ettertid har manne omrokkert på det her.Blogglisten

Ingen kommentarer:

Translate

Min bloggliste

Bloggarkiv

Følgere

Populære innlegg

Totalt antall sidevisninger